Véletlenek léteznek!
2016. december 24. írta: kietlen

Véletlenek léteznek!

whitegirl.png

Idén két film is készült, ami az első egyetemi szemeszter előtti napokat dolgozza fel, az egyik a '80-as években játszódik a másik pedig a mában. Lehet tippelni, hogy melyik a durvább.

Everybody want some!! 

Költségvetés: $10 000 000 (Becsült)

Bevétel: $3 369 431

Rendező: 

White Girl

Bevétel: $198 493

Nekem mindkettő tetszett. A White Girl-t eléggé lehúzták imdb-n. Végül is súrolja a pornó határát, de ez nem tudom miért baj, bezzeg a ninfomániást, meg a Love-ot nem vegzálják emiatt. Még az idei Deleted című sorozat volt, pornószerű idén, aminek egy-egy része tízen valahány perces. Meg a Submission ami tényleg pornó sorozat, de akkor már ne feledkezzünk meg a 2009-es Dirty Diaries művészpornóról se.

Idei véletlen még, hogy a The OA és a Stranger Things című sorozatok, akár ugyanabban az univerzumban is játszódhatnak. Vagy ha nem véletlenek ezek, akkor tényleg létezik egy közös tudat.

Ezek nem kis ökolábnyomú filmek, nem is kell minden filmnek annak lenni-e. De ha már nagy az ökolábnyoma, akkor illene jónak lenni. Azért, hogy legyen kis ökolábnyomú film is itt, ajánlom a 2015-ös World of Tomorrow című stop-motion-nal készült, rövid rajzfilmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://valszegkisokolabnyomujofilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512071809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása